kapat
TOBB İL KGK VE GGK SEÇMEN LİSTELERİ VE SEÇİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

“TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin, Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları” ile “TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” hükümleri gereğince Çay Ticaret ve Sanayi Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Üyeliği Seçmen listeleri Odamız hizmet binasında askıya çıkarılmıştır.

Çay Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve Çay Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan TOBB-Çay Ticaret ve Sanayi Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıdadır:

Seçimin yapılacağı tarih…………..: 25 Aralık 2014, Perşembe

Başlangıç ve bitiş saati……………: 10:00-16:00

Seçim Yeri………………………...: Çay Ticaret ve Sanayi Odası

Seçmen Sayısı……………………..: 8

Seçilecek GGK İcra Komitesi Üye Sayısı : 1

Seçilecek KGK İcra Komitesi Üye Sayısı : 1

Koordinatör Oda…………………..: Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

Seçmen Listesi ilan tahtasına asılarak ve internet sitesinde yayınlanarak, 16/12/2014 Salı ile 25/12/ 2014 Perşembe tarihlerinde ilan olunur.

1399 kez Okundu.